InvesteringBusiness og Erhverv 

Sådan kom jeg i gang med investering

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Det var overvældende at komme i gang med investering. Alene det at skulle investere rigtige penge i rigtige aktieselskaber, var vildt grænseoverskridende første gang. På mange områder savnede jeg viden beskrevet på en måde, hvor alle kunne forstå hvad der blev sagt. Bøger kan være nok så godt, men når der bliver talt ned i enhver detalje, så kan det altså være svært at komme fra start.

Jeg søgte i længere tid rundt på internettet, for at uddanne mig selv og blive bedre, før investeringen skulle ske. Jeg fik set en masse video og havde ligeledes glæde af hjemmesider om investering, som eksempelvis www.investeringsliv.dk. Her udgives løbende artikler og indlæg, med formålet om at “investering skal være for alle”.

Min første rigtige investering

Min første rigtige investering blev i et selskab fra c25 indekset. Jeg er super glad for at være kommet i gang, selvom jeg fortsat godt ved, at investering indebærer risiko. Jeg tror på at jeg på længere sigt, kan opbygge en bred og mere sikker portefølje, så der er lidt ekstra til alderdommen.

Risikospredning ved investering i aktier har jeg lært betyder meget. Det handler blandt andet om, at der ikke må være for meget investeret i et selskab, hvis dette en dag skulle gå konkurs. Derfor er mit mål også, at jeg skal have en portefølje af investeringer, der er spredt ud over forskellige sektorer og lande.

Besøg hos børsen i København

Min interesse for investering har ligeledes bragt mig forbi Københavns fondsbørs. Den gamle smukke bygning er klart et besøg værd – særligt på en smuk sommerdag! Selvom jeg ikke var inde i bygningen, så er det sjovt at se, hvor der tidligere er blevet handlet aktier i form af fysiske dokumenter. I dag foregår det hele digitalt, hvorfor det er langt lettere at komme i gang med aktiehandlen.

Skulle du en dag komme forbi indre København? Så kan det altså klart anbefales, at tage et smut forbi blandt andet Børsen. Skulle du være interesseret i Investering? Så kan hjemmesiden om investering ligeledes anbefales! 

Related posts