personlig overfaldsalarmBusiness og Erhverv 

Skab et trygt arbejdsmiljø med en overfaldsalarm

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

En overfaldsalarm er ikke kun en løsning til den private forbruger, der af uvisse grunde føler sig utryg ved at gå på gaden. En personlig overfaldsalarm er til for at skabe tryghed og i værste tilfælde redde liv, og på visse arbejdspladser vil de være nødvendige at give til den enkelte medarbejder. Stella Safe, som er en del af virksomheden Stella Care, har mange års erfaring med udvikling af GPS-trackere og overfaldsalarmer. Skab et trygt arbejdsmiljø ved at give dine medarbejdere en personlig overfaldsalarm fra Stella Safe, hvis du arbejder på en arbejdsplads, der ikke altid skaber trygge rammer for den enkelte medarbejder.

Et trygt og lykkeligt land

I flere år har Danmark vundet titlen som verdens lykkeligste land. Førstepladsen har vi dog ikke formået at holde fast i, da Finland har overtaget æren. Vi ligger dog lige i hælene på Finland, og titlen som “Verdens Næstlykkeligste Land” er jo heller ikke helt skidt. Og hvad er så grunden til, at vi er så lykkelige i Danmark? En af de mange faktorer er vores demokrati og vores sikkerhed. Vi kan alle gå trygt på gaden uden frygt for at miste livet med pludselig varsel. De fleste af os har det så godt, at vi har en tendens til at glemme, at det faktisk ikke gælder os alle sammen.

Selvom Danmark er et sikkert land at bo i sammenlignet med utallige andre lande, er det ikke os alle sammen, der føler os lige sikre i hverdagen. Der findes mange arbejdspladser, hvor medarbejdere hver dag bliver udsat for risici ved at arbejde alene eller med mennesker, som kan være udadreagerende. Denne type arbejdspladser kan i den grad drage fordel af at forsyne deres medarbejdere med en personlig overfaldsalarm.

Med en personlig overfaldsalarm kan du øge arbejdsglæden

Lykke hænger sammen med tryghed. Hvis ikke vi føler os trygge, kan det være svært at føle sig lykkelig. Og hvis dine medarbejdere ikke føler sig trygge på arbejdspladsen, vil det være svært for dem at finde arbejdsglæden. Hvis du forsyner dine medarbejdere med en personlig overfaldsalarm, kan du sikre dig, at de er i trygge rammer, og dermed kan du øge arbejdsglæden. Derfor bør alle udsatte arbejdspladser og erhverv, hvor medarbejderne arbejder alene eller i utilregnelige omgivelser, forsyne de ansatte med en personlig overfaldsalarm, der kan være deres redning i faretruende situationer.

Related posts