En mand i jakkesæt går på en vej med en bog i håndenUncategorized 

Stilrene Ralph Lauren poloer

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Ralph Lauren er et verdensberømt tøjmærke, som også er anerkendt for sine moderigtige kollektioner af forskelligt slags tøj. En Ralph Lauren polo er nok noget af det mest klassiske, man kan tage på – og så er det tøj, som heller aldrig går af mode. Ralph Lauren Poloer findes i mange forskellige tidsløse varianter, og så er de alle tilsat et moderne touch. Udover poloer så laver Ralph Lauren også t-shirts, jakker, blazere, striktrøjer, slips, bukser, butterflys og en helt masse andre ting. Der er noget for enhver smag, og alle kan blive enige om, at Ralph Lauren er et tøjmærke, som er kommet for at blive. 

Ralph Lauren har sans for kvalitet 

Ralph Lauren var historisk et tøjmærke, som henvendte sig til den engelske og amerikanske overklasse, som dyrkede sporten polo på heste. I dag ved vi godt, at man ikke behøver at være en del af nogen overklasse for at gå i Ralph Lauren tøj. Ralph Lauren laver nemlig i dag lige så meget casual tøj, som de laver formelt og elegant tøj. Ralph Laurens målgruppe er derfor også yderst bred, da de både henvender sig til de unge, de midaldrende og de ældre. 

Ralph Lauren dynastiet har i dag skabt kvalitetstøj til mænd over hele verden. Deres kollektioner sælges globalt, og tøjets popularitet skyldes dels en blanding af den luksuriøse kvalitet samtidig med, at tøjet henvender sig til en meget bred målgruppe.

Ralph Lauren tøj til fester  

Som allerede nævnt kan man have Ralph Lauren tøj på til både hverdag og fester. Ralph Lauren laver nemlig nogle meget populære slim fit-skjorter, som man med fordel kan have på, på arbejdet, eller når en våd bytur er aktuel. Kombinér gerne slim fit-skjorter med en smart blazer fra Ralph Lauren. 

Er det sommer – og er temperaturen langt over de 20 grader – så er en Ralpf Lauren polo også et rigtig godt og tiltrængt valg. Ralph Lauren laver nemlig også smarte shorts. Og det er ingen skam at vise stængerne frem til en fest. Så længe de shorts man har på, sidder godt på én, og de matcher det øvrige tøj – så går det nok.    

Related posts