Uncategorized 

Sundhedsbølgen er over os – men husk den hvide te

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.
Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Skal du være en del af den nyeste sundhedsbølge? De fleste af os ved, hvor vigtigt det er, at dyrke motion, spise rigeligt med frugt og og grøntsager, få godt med søvn samt at holde igen med alkoholen og stoppe med at ryge. Men vidste du, hvor sundt det egentlig er at drikke te? F.eks. er hvid te er fyldt med antioxidanter – men også mange andre vigtige mineraler og vitaminer.

Hvid te er bl.a. fyldt med C-vitamin, E-vitamin, zink, selen samt plantestoffer, som hjælper med at bekæmpe virus og infektioner i kroppen. Hvid te indeholder nemlig plantestoffet flavonoider, som også findes naturligt i træer og planter. Og netop dette plantestof booster dit immunforsvars. Den hvide te er det perfekte supplement til din sunde livsstil – og du kan evt. erstatte den med din kaffe. 

Andre fordele ved at drikke hvid te 

Forskere har fundet ud af, at hvis du drikke hvid te, så modvirker det kræftsygdomme, ligesom det stabiliserer dit blodtryk. Kræft i tarmen er f.eks. den tredje hyppigste kræftform på verdensplan blandt både mænd og kvinder. Som allerede nævnt indeholder hvid te en masse antioxidanter, og disse antioxidanter bekæmper bl.a. dårlige celler i at dele sig – herunder dårlige celler i tarmen. Men antioxidanterne beskytter også de sunde celler mod DNA-skader. 

Kun en lille mængde af koffein i hvid te 

Hvis du ønsker at holde igen med dit koffeinindtag, så er den hvide den oplagte te-variant. Den oprindelige plante, som bruges til at lave hvid te, har et lavere indhold af koffein end andre lignende teplanter til grøn te og sort te. 

Desuden er hvid te den slags te, som er mindst forarbejdet sammenlignet med andet te. Det betyder, at alle de sunde vitaminer og mineraler er bevaret i den hvide te.

Hvad smager hvid te af? 

Hvid te har en mild smag og en aromatisk duft, som gør, at man hurtigt bliver forelsket i denne te. Ligesom med andet slags te, så skal den hvide te nydes i rolige omgivelser, så du rigtig kan koble af og nyde tilværelsen. 

Related posts