FadølPersonlig pleje og Livsstil 

Alkoholbehandling som gør en forskel

Det kan være umådeligt svært, hvis ikke umuligt, at få en alkoholiker i alkoholbehandling. Alkoholikere vil meget sjældent indrømme, både over for dem selv og de pårørende, at de har et alkoholmisbrug. Derfor er det er det et absolut must, at hvis de endelig kommer i alkoholbehandling, at det også virker. En mislykket alkoholbehandling kan betyde, at alkoholikeren aldrig kommer ud af sit misbrug. Vigtigheden af en vellykket alkoholbehandling kan ikke overdrives. Derfor er det lige så vigtigt, at du vælger en godt behandlingscenter. Derfor har jeg gjort mig det besvær, at finde ud af hvor du kan få den bedste alkoholbehandling henne. Behandlingscenter Søby Parks alkoholbehandling er den bedste behandling du kan få. Men hvorfor er den det? Det vil jeg forsøge, at forklare.

Minnesotakur er altafgørende for din alkoholbehandling

En af hemmelighederne ligger i den anerkendte minnesotakur. Det er fundamentet i en kompetent og effektiv alkoholbehandling. Minnesotakuren har sine rødder i den amerikanske by af samme navn. Den opstod tilbage i 50’erne og gjorde en banebrydende forskel. Minnesotakuren er kendt for, at være den første kur, som så alkoholisme som en sygdom. Folkene bag mente, at det at være alkoholiker var en sygdom og det skulle derfor behandles som en. Det var en helt ny vinkel at se tingene fra. Det gav misbrugskonsulenterne nyt perspektiv på tingene og det skulle vise sig, at have en ekstrem effektiv effekt på tingene. Det er også grunden til, at det stadig er byggestenen i de fleste alkoholbehandlinger rundt omkring i landet den dag i dag.

Men hvis de fleste bruger minnesotakuren, hvordan kan Behandlingscenter Søby Park alligevel have den bedste alkoholbehandling?

Inkludering af misbrugskonsulenter som selv har været alkoholikere

I dag kan man uddanne sig indenfor alle mulige grene i forbindelse med misbrugsbehandling. Der findes mange forskellige slags misbrugskonsulenter, som står klar til, at hjælpe. Men hos Behandlingscenter Søby Park er deres misbrugskonsulenter ikke kun højtuddannede, de er også tidligere alkoholikere selv. Det giver en helt ny dimension i alkoholbehandlingen. Hos Behandlingscenter Søby Park har samtlige misbrugskonsulenter en helt anden forståelse for, hvad alkoholikerne går igennem. Misbrugskonsulenterne har nemlig været igennem en vellykket alkoholbehandling. Derfor kan misbrugskonsulenterne give en super kvalificeret og, i langt de fleste tilfælde, vellykket alkoholbehandling.

80% kommer ud af deres misbrug

Tallene taler for sig selv, hos Behandlingscenter Søby Park kommer 80% ud af deres misbrug efter behandling. Det er sammensætningen af minnesotakuren og misbrugskonsulenterne, som selv er tidligere misbrugere. Det er opskriften på en effektiv alkoholbehandling. Der er også andre misbrugscentre, som bruger samme metoder, men ikke formår at få samme resultater som Behandlingscenter Søby Park. Derfor vil jeg anbefale alle, at bruge dem som deres foretrukne misbrugscenter. Udover alkoholbehandling så kan du også blive behandlet for andre misbrug heriblandt hash, kokain, medicin og benzodiazepiner. Er du pårørende til en der har brug for hjælp, så skal du ikke tøve med at kontakte Behandlingscenter Søby Park.

Related posts