Tandlæge SøborgPersonlig pleje og Livsstil 

Hvilken tandlæge i Søborg skal du vælge?

Det kan være svært, at skelne mellem de mange forskellige tandlæger i Søborg. Alene på Søborg hovedgade ligger der over 7 forskellige tandlæger. Det er de færreste som besøger sin tandlæge mere end 1 gang om året, med mindre de har mange problemer med dine tænder. Det vil sige, at det er noget nær umuligt, hvis du ønsker at prøve samtlige tandlæger i Søborg. Folk vælger oftest den tandlæge som er tættest på, hvor de bor eller arbejder, men når der ligger over 7 inden for gåafstand er det svært. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med, at finde den bedste tandlæge Søborg. Der er flere ting jeg tager med i mine overvejelser, når jeg vurderer de forskellige tandlæger i Søborg. Jeg vil normalt altid starte med beliggenheden. Men det vanskeligt, at differentiere de forskellige tandlæger i Søborg fra hinanden, når de ligger inden for en radius af 1 km alle sammen. Alle tandlæger i Søborg hovedgade ligger forholdsvis tæt på et busstoppested. Men det er ikke alle der ligger tæt på en togstation. Tandlægerne Søborg ligger både tæt på busstoppested og 2 togstationer. De ligger i gåafstand fra både Buddinge st og Kildebakke st. Det er et stort plus i mine øjne.

Stort udvalg af in-house behandlinger

Jeg kan godt afsløre allerede nu, at jeg ser en klar vinder i kampen om, at være den bedste tandlæge i Søborg. Det er Tandlægerne Søborg, som er mine klare favoritter. Det er ikke kun pga. de ligger tæt på togstationer eller deres navn, nej det er primært deres ekspertise. Tandlægerne Søborg kan klare stort set alle deres behandlinger in-house. Ydermere, tilbyder de behandlinger som meget få tandlæger kan tilbyde. Det er alt sammen kæmpe plusser i min bog. Lad os starte med deres behandlinger. De har selvfølgelig alle standard behandlingerne som tandretning, tand broer, tand kroner, rodbehandlingerne og normal tandeftersyn. Men derudover kan de også behandle delproteser, blegning af tænder og snorkeskinner. Der er flere tandlæger som kan diagnosticere flere af disse ting, men i de fleste tilfælde er det ikke noget de kan behandle og bliver derfor nødsaget til at sende patienterne videre i systemet. Men Tandlægerne Søborg kan klare alle disse behandlinger in-house. Med andre ord behøves de ikke sende patienterne videre. Men der er specielt én af de behandlinger de tilbyder, som får dem til at skille sig ud fra mængden og det er snorkeskinner.  

Snorkeskinne og søvnapnø hos tandlægen

Hvis ikke du ved hvad en snorkeskinne er, så er det en skinne som afhjælper søvnapnø. Søvnapnø er en sygdom, som medfører vejrtrækningspauser under søvnen, fordi luftveje bliver blokeret. Det lyder måske ikke umiddelbart ikke som noget man burde gå til tandlægen med, men Tandlægerne Søborg ser anderledes på det. Normalvis vil søvnapnø blive afhjulpet af med en såkaldt CPAP-maske, men en snorkeskinne kan give samme resultater. En snorkeskinne tages i ved sengetid og skyder underkæben frem, så der skabes fri luftpassage. Tandlægerne Søborg scanner først din kæbe med en 3D-scanner og udfører derefter en pusteprøve, så de ved præcis hvor langt din kæbe skal skydes frem. Alt dette hører under behandlingen for snorkeskinner og er noget Tandlægerne Søborg kan behandle in-house. Derfor er de i mine øjne den bedste tandlæge i Søborg.

 

Related posts