Uncategorized 

Få en erhvervstale på dine gasflasker

Som erhvervsdrivende har du sikkert mange ting at bekymre dig om og tage dig af i dagligdagen. Derfor er det også en lettelse, når noget bare kører på skinner. Én af de ting, du nemt kan få til at gå nemmere, er brugen og leveringen af de glasflasker, du bruger i din virksomhed. Det er nemlig muligt at få lavet erhvervsaftaler vedrørende køb af gasflasker, alt afhængig af din branche.

Gasflasker til din branche

I mange brancher er det ikke unormalt, at du har brug for en gasflaske til at løse diverse opgaver. Derfor er det også vigtigt, at du finder en god aftale på dit gasflaskekøb. Det kan du blandt andet gøre, hvis du er i:

  • Detailhandlen
  • Hotel, restaurant og catering branchen
  • Industri
  • Landbrug

Hvis du for eksempel driver en restaurant kan du med fordel overveje at bruge den stabile og effektive energikilde LPG til grill og komfur. Du kan også bruge den til terrassevarmere og fakler til at forlænge sæsonen, så dine gæster kan sidde længere ude på aftenen uden at fryse. Arbejder du derimod inden for industri, kan du også her med fordel anvende LPG til diverse produktionsbehov. Det samme gør sig gældende, hvis du arbejder inden for detailhandlen eller landbruget og har brug for et effektivt og stabilt brændstof. Denne energikilde, som du kan få på glasflaske, udvindes nemlig fra den råolie, der er i Nordsøen. Derudover er den både mere miljøvenlig og billigere end andre alternativer på markedet.

Hvad er LPG?

LPG er en effektiv og stabil energikilde. Denne form for gas har et højt damptryk og en utrolig ren forbrænding, idet den har et lavere CO2-udslip i modsætning til andre brændstoffer, du kan få på markedet. Derfor egner den sig rigtig godt til de erhvervsdrivende, der gerne vil gøre noget godt for både deres forretning og miljøet. Ved at bruge glasflasker med LPG får du nemlig både et billigere og bedre alternativ til for eksempel olie. Der er dermed store fordele at hente, hvis du alligevel overvejer, hvilken energikilde du skal bruge til din forretning.

Related posts