Golden-sands-strandFritid og Rejser 

Gyldne damer i Golden Sands

Så blev det tid til årets tur med drengene til Golden Sands i Bulgarien. Vi plejer jo at rejse afsted hvert år i sommerferien, og bare feste og have det helt vildt fedt! I år var ingen undtagelse, og vores rejse skulle vise sig at blive helt vildt fed! Vi fandt nemlig en flok lokale piger fra Golden Sands, som vi var sammen med på partyhotellet og ved poolen.

De viste os en masse lokale steder, hvor vi tog i byen, og det var faktisk ret fedt at lære nogle nye spændende steder at kende, når nu vi havde været i Golden Sands så mange gange før.

Dagsaktiviteter i Golden Sands

De tog os også ud på en masse af de lokale restauranter i Golden Sands, hvor maden faktisk var en del bedre end mange af de klassiske turistrestauranter. Det var virkeligt guld værd at vi fandt de her piger, for de viste os simpelthen så mange nye sider af Golden Sands, som vi aldrig havde set før. Det betød selvfølgelig også at vi skulle finde en måde at takke dem på – og det skal jeg da lige godt love for at vi gjorde!

Vores rejse til Golden Sands i Bulgarien, havde vi nemlig købt med all inclusive, så vi gav pigerne alt den mad og drikke, vi kunne snige ud af hotellets buffet og bar. Utroligt nok virkede de ikke synderligt begejstrede for vores mad og drikkevarer, hvilket jeg ikke helt forstår. De virkede faktisk glade indtil vi kom med det til dem… det var nærmest som om, at de havde forventet noget andet. Men det er åbenbart ikke nemt at blive klog på bulgarere!

Så vi trak dem med op på værelset af vores partyhotel og ordnede dem med udsigt til poolen og all inclusive-buffeten i stedet. Der skal jeg sgu love for at de livede gevaldigt op! Man skulle næsten tro at det var det de havde regnet med fra starten af.

Nå men hvor om alting er, så er det i hvert fald ikke sidste gang at vi tager til Golden Sands i Bulgarien for at lære lidt om den bulgarske kultur og de bulgarske piger!

Related posts