Tur til good old Sunny

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Igen i år gik turen med gymnasiedrengene til gode gamle Sunny Beach i Bulgarien og det var som altid one hell of a trip. Det gik virkelig ned. Det var første uge af alles sommerferie og vi var så klar på at give den max gas på klubberne i Sunny beach. Det er den anden charterrejse til Sunny Beach vi har været på i gym-gruppen og vi har allerede planer om at skal afsted på charterrejse til Sunny Beach igen til næste sommer.

strand

All inclusive

Vi havde en forrygende charterrejse til Sunny Beach med UPtours og boede på et hotel med all inclusive. Det var helt perfekt så vi ikke skulle tænke på andet end at fest og score damer. UPtours laver klasse charterrejser til Sunny Beach Og det med at score damer gik også okay efter planen for en del af os. Max, Nick, Lars havde ret meget held med sig og snakkede med et par piger der tog dem med ud på en kæmpe katamaran til et fremragende boatparty med masser af booze og damer. Alt imens de var derude var vi andre 4 taget på klub og føre os frem. En del af os havde også heldet med os. Og alt i alt var det bare en vanvittig uge med godt vej, masser af chill ved poolen og på stranden. Det må vi helt sikkert gøre igen!

 

Priser i Sunny

Der er meget lavere priser i Sunny Beach end i Danmark. En øl koster omring 11 kroner, så de smager også lidt bedre når der er råd til lidt flere. Vi boede godt nok på all-inclusive, så spiste ikke så meget ude. Men priserne på mad også omkring halvdelen af hvad der er i Danmark.

Jeg kan godt forstå at der er en stor stigning i Charterrejser til Sunny Beach i disse år. Charterrejserne til Sunny Beach bliver billigere og hotellerne bliver bedre. Charterrejserne til Sunny Beach er også garanti for sol og sommer. Vi har haft sindssygt gode oplevelser med Charterrejser til Sunny Beach.

Related posts