restaurant-selskaber-koebenhavn-bryllupBusiness og Erhverv Mad 

Endelig en restaurant der har plads til selskaber

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Nu har jeg efterhånden længe været på udkig efter en restaurant, der kan varetage nogle af de forespørgsler vi har på selskaber i midten af København, men som stadig skal have en nogenlunde god udsigt, og ikke være for proppet, på den der irriterende københavner-proppet-måde.

Jeg har fundet en restaurant, der har gode, store selskabslokaler, og som både kan tage små og store selskaber, til alle typer af arrangementer. Samtidig, har de også en helt unik detalje ved deres selskabslokaler, som vidst roligt kan betegnes som værende svær at stå for. Desuden, har de også noget så sjældent, som en super smukt udsigt, på trods af deres placering i hjertet af København.

Stedet, hedder Restaurant Cassiopeia, og ligger lige ved siden af Planetariet ved Sankt Jørgens Sø. Herfra har de den smukkeste udsigt ud over søen fra deres selskabslokaler – perfekt til for eksempel en barnedåb eller et bryllupsarrangement. Det er ikke mange selskaber af denne størrelse, der kan tilbyde en så unik udsigt i midten af København. Desuden, kan Restaurant Cassiopeia også tilpasse arrangementets størrelse, afhængigt af hvad I har brug for – helt ned til selskaber på 8 personer.

Er der brug for meget plads, kan selve restauranten også servere for selskaber på op til 145 siddende gæster til spisning, og i sommerperioden, lige så mange på deres smukke terrasse med første parkets udsigt ud over søen.

Selskaber på Restaurant Cassiopeia i København

Restaurant Cassiopeia er eksperter i alle typer af selskaber, og kan efterkomme de fleste krav og ønsker, som folk måtte have til deres selskab. Alt fra mindre brunch selskaber, til store firmajulefrokoster klares nemt og uden problemer. En barnedåbsbrunch er heller ikke for småt, og menuen kan sagtens tilpasses både vegetarer, veganere og allergikere.

Især bryllupper er også populære at afholde på Restaurant Cassiopeia, blandt andet grundet stedets fantastiske placering. Der er mulighed for at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder – både af brudeparret og gæsterne – ude foran søen og ved træerne, der står der. Dette er især gældende, hvis vejret er godt, og solen kan spejle sig i bølgerne fra vandet i søen.

Som jeg nævnte før, har Restaurant Cassiopeia noget helt unikt at tilbyde, når det kommer til selskaber i København. Er I 250 eller derover, kan I nemlig bruge Planetariet til jeres selskab. Dette kan roligt siges at være helt unikke rammer at kunne udfolde sit selskab i, med det flotte kugleformede loft og store lysinstallationer, der kan give et helt unikt aftryk på dit selskab, uanset hvad anledningen måtte være.

Alle de ovennævnte ting, er afgørende faktorer for at jeg har valgt Restaurant Cassiopeia til ét af vores foretrukne steder til at afholde selskaber i København. Derfor kan jeg også sagtens anbefale dem til at afholde jeres næste selskab. Der er styr på sagerne og helt unikke muligheder for at sætte en ganske særligt præg på jeres næste selskab – uanset hvad det måtte være!

Related posts